Om Brutalt Bra Pocket

Om Brutalt Bra Pocket

Det finns inget bättre än en bra bok, och är den dessutom brutalt bra så är det fängelsestraff om man inte delar med sig av den. Därför har vi under några år samlat ihop de bästa böckerna och delat ut dom gratis på bibliotek och fritidsgårdar i Helsingborg och Ängelholm. 2011 är inget undantag. Bland titlarna hittar du böcker som Svenhammeds journaler av Zulmir Becevic, I taket lyser stjärnorna av Johanna Thydell + 20 andra böcker som är så bra att det blir brutalt.

Alla 22 böcker finns gratis att hämta. Det enda vi vill är att du gör som vi: läs en, ge den till någon annan eller ställ tillbaks den samtidigt som du hämtar en ny.

Spelets regler är alltså: ta en, läs den, skicka vidare. Ta en, läs den och skicka vidare.

Annars fängelse.

Här på bloggen använder du kommentarfältet för att berätta vad som hänt med böckerna. Var du tog en, var den hamnade efter att du läst den och vad du tyckte om den. Självklart går det att vara anonym. Du får gärna fota dig själv eller en kompis med boken, eller något annat du kommer på, och ladda upp bilden till vår Facebook. Där hämtar vi den och lägger upp här på bloggen.

Blir du inspirerad av böckerna och skapar något själv? Dela med dig! Maila oss materialet, skicka en länk till din egen blogg, hemsida eller vad som helst. Låt världen ta del av allt som är brutalt bra.

Om man vill kontakta Maria eller Martin rekommenderas dessa länkar

Maria Johansson-Näslund

Martin Bensch


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback